НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

До Новопразької громади надійшла допомога від World Central Kitchen

Дата: 21.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 868

Фото без опису

Вимушені переселенці, котрі оселилися на території Новопразької громади, можуть отримати допомогу від всесвітньо відомої World Central Kitchen.

Це гуманітарна організація, заснована іспансько-американським шеф-кухарем Хосе Андерсом, яка вже понад десять років підтримує людей в гарячих точках світу. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну World Central Kitchen розпочала допомагати українським переселенцям. Сьогодні допомога дісталася Новопразької громади.

Фото без опису

Новопразька селищна рада запрошує внутрішньо переміщених осіб отримати великі продуктові набори від World Central Kitchen.

Дата: 21 червня.

Година: з 9:00 до 14:00.

Адреса: вул.Центральна, 25 (подвір'я Новопразької дитячої музичної школи).

Фото без опису

Кожен набір розрахований на родину. Один пакунок видається на сім’ю з 1-4 осіб, 2 пакети – на сім’ю з 5-8 осіб, 3 - від 9 осіб і більше. 

Право на отримання набору мають внутрішньо переміщені особи 2022 року, які проживають на території Новопразької громади.

Для отримання продуктового набору необхідно мати оригінали документів, що посвідчують особу, та довідки внутрішньо переміщених осіб усіх членів родини. Код довідки починається з цифр 3506. З документами може прийти один член родини.  

Фото без опису    Фото без опису

Мешканці громади, які проживають на території старостинських округів, отримають продуктові набори в приміщеннях сільських та селищних рад.  

Фото без опису

Зверніть увагу, що вага пакунка близько 15 кг!

Сьогодні на території Новопразької громади проживають 220 родин вимушених переселенців, котрі можуть отримати допомогу від World Central Kitchen.

Фото без опису

Новопразька селищна рада не є суб’єктом встановлення вимог та правил. Їх затверджує виключно організатор - World Central Kitchen.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь