НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Допомога на оздоровлення та компенсації: виконком розглянув фінансові питання

Дата: 10.06.2022 16:37
Кількість переглядів: 994

Фото без опису

Родинам атовців допоможуть з коштами на оздоровлення дітей, а небайдужим жителям громади відшкодують витрати за поселення переселенців. У п’ятницю, 10 червня, виконком ухвалив кілька проєктів рішень фінансового характеру.

Виконавчий комітет Новопразької селищної ради погодив виділення коштів на оздоровлення дітей учасників бойових дій в АТО/ООС. Одноразову матеріальну допомогу нададуть родинам атовців, які мають дітей віком до 18 років. Фінансову підтримку на оздоровлення отримає 41 дитина. Загалом з бюджету громади на ці потреби виділять 205 000 гривень.

За рішенням виконкому жителі громади зможуть отримати компенсації за надання соціальних послуг з догляду на непрофесійній основі. За надані у червні відповідні послуги 9 особам відшкодують загалом 11 933 гривень.  

Матимуть фінансове відшкодування і ті жителі, які надали своє житло вимушеним переселенцям, що тимчасово перебувають на території громади під час війни. Відділ соціального захисту населення Новопразької селищної ради перевірив заяви мешканців на компенсацію, здійснив розрахунки витрат власників житла та представив результати на засіданні виконавчого комітету. За цими результатами виконком визначив загальний обсяг компенсацій за травень та вирішив передати перелік власників житла до Кіровоградської обласної військової адміністрації для отримання коштів.  

На своєму засіданні виконавчий комітет селищної ради розглянув та підтримав три проєкти рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь