НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Підтримка від Ужгорода: переселенцям громади надіслали харчі та постіль

Дата: 09.06.2022 15:07
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

Люди, які втекли від війни та оселилися на території Новопразької громади, отримують всебічну допомогу. Харчі, одяг, засоби гігієни для потреб переселенців збирають та надсилають інші громади, волонтери, небайдужі українці. Цього тижня Новопразька громада отримала допомогу з далекого Ужгорода.

Ужгородська міська рада відгукнулася на прохання Новопразької селищної ради та зібрала великий вантаж для переселенців. До нього увійшли продукти харчування тривалого зберігання, зокрема, макаронні вироби та томатна паста. Також надіслали дитяче харчування, постільну білизну та рушники.

Фото без опису

Не залишилися осторонь від допомоги й прості ужгородці. Небайдужі жителі міста власним коштом придбали для родин вимушених переселенців 200 пляшок соняшникової олії. Окрім того, саме вони допомогли доставити продукти та речі до Новопразької громади.

Фото без опису

Майже одночасно із вантажем з Ужгорода до громади надійшла допомога від Олександрійського міського координаційного центру, який перебуває на постійному зв’язку з новопразькими волонтерами. Він надав для потреб переселенців 60 коробок твердого сиру. 

Фото без опису

Наразі Новопразький волонтерський центр «НадіяЄ!» займається розподілом отриманої допомоги.

Новопразька селищна рада вдячна за допомогу міському голові Ужгорода Богдану Андріїву та усім небайдужим жителям міста, а також координаційному центру Олександрії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь