НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2022 09:00
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

Конкурси, вікторини, квести, флешмоби та ігри у Міжнародний день захисту дітей відбулися по усій Новопразькій громаді. Дітлахів вітали та попри війну дарували свято, яскраві емоції та солодощі.

У Новій Празі дітей зібрали у різних закладах культури та освіти.

Новопразький навчально-виховний комплекс влаштував свято для малечі на подвір’ї Новопразької дитячої музичної школи. Цікавого було чимало. Діти малювали на арт-майданчику «Сонце на асфальті», співали у конкурсі «Зоряним шляхом» та просто читали вірші. Малеча пригощалася на ярмарку та спробувала свої сили у спортивно-розважальній програмі «Дитинства світ чудовий».

 

Фото без опису

До свята долучилися  працівники Новопразької публічної бібліотеки, які організували для малечі  вуличну акцію "Казкове лото" із призами та солодощами.

Фото без опису

Новопразьке НВО спільно з учнівським самоврядуванням закладу підготувало чимало різноманітних локацій для дітлахів: «Асфальтовий живопис», «Арт - галерея», «Країна дитячих мрій», святкова програма «Дитячий бум», «Батл-денс», «Дерево добра – долоньками єднаймося».

Фото без опису

Новопразький будинок дитячої та юнацької творчості влаштував квест на тему «Діти України за мир». Для дітей підготували майстер-клас із виготовлення серця-вишиванки, ребуси, малювали на асфальті, «Веселі старти», а наприкінці учасники свята заспівали гімн січових стрільців «Ой у лузі червона калина».

Фото без опису

Працівники Новопразького будинку культури №1 організували святкову програму для дітей та батьків під назвою "Дитячі мрії". Вона зібрала малих та дорослих із Нової Праги, Миколаєва, Харкова, Краматорська та Кропивницького. Було весело. Спочатку присутні познайомилися, потім пограли в ігри та влаштували танцювальний флешмоб, згадали історію України у прислів’ях та цікавинках. А ще багато співали, смакували чай з цукерками та фотографувалися.

Фото без опису

Новопразька селищна бібліотека № 1 влаштувала розважально-ігрову програму "Світлішає на світі, коли радіють діти". Діти грали в ігри, відповідали на запитання вікторин, відгадували загадки та змагалися в конкурсах. Малечі подарували повітряні кульки, пригостили солодощами.

Фото без опису

Новопразький будинок культури №2 організував патріотично-виховний захід «Малі господарі великої України. Діти святкували весело і корисно: грали, відгадували загадки, пригощалися смаколиками та навіть поспілкувалися в поліцейським громади Сергієм Колісниковичем.

Фото без опису

У Шарівському НВК відбувся квест «Сhildren fest». Діти створювали янголів-охоронців, браслети-обереги для воїнів, які захищають країну від московської орди, писали їм листи підтримки та віри у перемогу.

Фото без опису  Фото без опису

Шарівська бібліотека організувала годину розваг "Дружба творить дива", розважала дітей вікториною "У світі квітучих рослин". Родзинкою свята став майстер-клас із виготовлення закладинки для книжок із гербарію.

Фото без опису  Фото без опису

У Пантазіївці заклади освіти та культури спільно організували для дітлахів справжню "Країну чудес" з іграми, руханками, розвагами та смаколиками. 

Фото без опису

У закладах дошкільної освіти Новопразької громади відбулися заходи до Міжнародного дня захисту дітей. Садочки звеселяли своїх вихованців веселими естафетами, цікавими конкурсами, а також пригощали солодощами.

Фото без опису

У Гаївському клубі провели ігрову програму для дітей, малювали на асфальті під девізом та влаштували конкурс на найкращий малюнок.

Фото без опису

У Світлопільському будинку культури відбувся пікнік та ігрова програма для малечі під назвою «Станьмо разом в дружнє коло».

Фото без опису

А Новопразька селищна рада, як зазвичай, потурбувалася про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із обмеженими фізичними можливостями. Тридцять дві дитини отримали вітання, солодощі та подарунки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь