НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді майже 150 родин отримали гуманітарну допомогу

Дата: 13.05.2022 16:01
Кількість переглядів: 928

Новопразька громада продовжує активно підтримувати людей, які вимушені були полишити свої домівки через війну та оселилися на території громади. Переселенцям постійно надають гуманітарну допомогу, яку селищна рада та місцеві волонтери отримують з різних джерел. Цього тижня 147 наборів сформували для допомоги постраждалим від війни.

Працівники центру надання соціальних послуг, служби у справах дітей та волонтери новопразького центру "Надіяє!" підготували набори продуктів та засобів гігієни. Їх отримали переселенці, які сьогодні потребують найбільшої уваги та підтримки, – родини з дітьми, люди похилого віку старше 70 років та люди з інвалідністю.

Гуманітарну допомогу для переселенців Новопразька громада отримала від Кіровоградської обласної військової адміністрації. З області надіслали одяг, засоби гігієни, дитяче харчування, продукти довготривалого зберігання. Одягом та дитячим харчуванням допоміг також Олександрійський координаційний центр.

Сьогодні на території Новопразької громади перебуває близько 500 людей, котрі переїхали сюди зі сходу та півдня України, тікаючи від наступу російського агресора. Переважно це люди похилого віку та жінки з дітьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь