НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Засідання виконавчого комітету: компенсаційні виплати та допомога учасникам АТО/ООС

Дата: 11.05.2022 14:44
Кількість переглядів: 1235

Засідання виконавчого комітету - Бердичів

11 травня відбулося засідання виконавчого комітету Новопразької селищної ради. На ньому були розглянуті і ухвалені 6 питань, більшість з яких стосується надання матеріальної підтримки жителям громади.

 

Так на засіданні було прийняте рішення про отримання компенсації за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, у Новопразькій селищній територіальній громаді. Тож 44 власники жилих приміщень, які  подали заяви про розміщення внутрішньо переміщених осіб, вже зможуть отримати компенсаційні виплати за квітень місяць.

Відповідно до розрахунків, здійснених відділом соціального захисту населення, загальна сума компенсації становить 45 225,74 грн, у тому числі за рахунок коштів міжнародних організацій, благодійних організацій та громадських об’єднань на суму 40 543, 65 грн., за рахунок коштів державного бюджету на суму 4 682,09 грн.

 

Окремим рішенням виконком погодив надання одноразової матеріальної допомоги на придбання твердого палива та скрапленого газу жителям Новопразької селищної ради, які є учасниками АТО-ООС, сім’ям загиблих (померлих) учасників АТО-ООС. Дану допомогу отримають 15 мешканців громади на загальну суму  40 062,73 грн.

 

З місцевого бюджету було надано одноразову грошову допомогу трьом жителям громади, які опинилися в скрутній життєвій ситуації. Також було ухвалене питання про виплату компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду.

 

Члени виконкому ухвалили рішення «Про утворення робочої групи для перейменування вулиць та провулків населених пунктів Новопразької селищної територіальної громади». Дана робоча група працюватиме над заміною найменувань вулиць, які були названі на честь діячів культури чи інших представників країни агресора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь