НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Підтримка переселенців та атовців: що вирішили депутати селищної ради

Дата: 28.04.2022 13:43
Кількість переглядів: 1040

Фото без опису

Новопразька селищна рада 28 квітня зібралася на чергову сесію у багатофункціональній залі дитячої музичної школи. Депутати розглянули питання про забезпечення усім необхідним людей, що тікають від війни до Новопразької громади, та розглянули питання бюджету, соціального захисту, земельних відносин, комунальної власності.

Присутні затвердили програму, яка дозволить на базі визначених шкіл та дитячих садочків Новопразької громади організовувати проживання, безкоштовне харчування і забезпечення медикаментами переселенців у 2022 році. За цією програмою школи та дитсадки отримуватимуть фінансування, кадрове та матеріально-технічне забезпечення.

Депутати внесли зміни до комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів їх родин та сімей загиблих атовців, постраждалих учасників Революції Гідності. Передбачили можливість надання у 2022 році одноразової матеріальної допомоги на придбання твердого палива і скрапленого газу цим категоріям громадян коштом бюджету громади.

На сесії вирішили передати в оренду комунальне приміщення в селі Світлопіль за 1 гривню на рік для розміщення у ньому ФАПу.

Також депутати надали дозволи на розробку проєктів землеустрою жителям громади, які хочуть отримати земельну ділянку для городництва, затвердили технічну документацію, передали землю в оренду для ведення сільськогосподарського виробництва.

Окремими рішеннями присутні внесли необхідні зміни у структурі апарату селищної ради та центру соціальних послуг. Селищний бюджет на 2022 рік відкоригували відповідно до потреб громади.

Загалом депутати розглянули 17 проєктів рішень. Усі питання ухвали одноголосно.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь