НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови громади з Великоднем

Дата: 24.04.2022 08:59
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні ми святкуємо Великдень. Це найбільше свято для православних вірян у всьому світі. На жаль, цьогоріч світлий Великдень затьмарений жахом війни, який принесла на нашу землю російська навала.

Церква говорить, що Великдень — це свято перемоги. Життя над смертю, добра над злом, а світла — над темрявою. Тому сьогодні це свято як ніколи відлунюється у серцях українців. Сьогодні ми всі живемо з вірою та надією у серці на перемогу наших Збройних сил України над московською ордою. У цей Великдень, мабуть, не знайдеться жодного вірянина громади, який не попросив би Бога захистити наших героїв у справедливій боротьбі та дати їм сили вибороти омріяну перемогу.

Сьогодні хочу побажати мужності, сили волі та витримки нашим захисникам, подякувати нашим волонтерам, медикам, усім, хто разом з воїнами допомагає наближати перемогу світла над темрявою. А кожному жителю Новопразької громади бажаю віри, терпіння, добра, любові до ближнього та витримки пережити найважче випробування у житті нашої країни й зберегти світло у душі. Миру усім нам та нашій землі! Зі святом! Все буде Україна!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь