НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови громади з Великоднем

Дата: 24.04.2022 08:59
Кількість переглядів: 804

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні ми святкуємо Великдень. Це найбільше свято для православних вірян у всьому світі. На жаль, цьогоріч світлий Великдень затьмарений жахом війни, який принесла на нашу землю російська навала.

Церква говорить, що Великдень — це свято перемоги. Життя над смертю, добра над злом, а світла — над темрявою. Тому сьогодні це свято як ніколи відлунюється у серцях українців. Сьогодні ми всі живемо з вірою та надією у серці на перемогу наших Збройних сил України над московською ордою. У цей Великдень, мабуть, не знайдеться жодного вірянина громади, який не попросив би Бога захистити наших героїв у справедливій боротьбі та дати їм сили вибороти омріяну перемогу.

Сьогодні хочу побажати мужності, сили волі та витримки нашим захисникам, подякувати нашим волонтерам, медикам, усім, хто разом з воїнами допомагає наближати перемогу світла над темрявою. А кожному жителю Новопразької громади бажаю віри, терпіння, добра, любові до ближнього та витримки пережити найважче випробування у житті нашої країни й зберегти світло у душі. Миру усім нам та нашій землі! Зі святом! Все буде Україна!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь