НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Великодня паска єднання

Дата: 19.04.2022 14:20
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

Великодні свята – час для добрих справ. Незважаючи на те, що цьогорічний Великдень нам доведеться зустрічати з тяжким серцем і думками, які розриваються між почуттями туги за загиблими, ненависті до рашистських загарбників та гордості за незламність українського народу, але маємо зберегти святість своїх традицій.

А традиційними для українців, окрім усього, є милосердя та щира турбота про ближнього, адже для нас важливе кожне життя.

У Новопразькій громаді ініціюється проведення благодійної акції «Великодня паска єднання», що має на меті охопити турботою наймолодших соціально незахищених жителів громади, які перебувають під опікою відповідних соціальних служб, а саме дітей внутрішньо переміщених родин, дітей сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю.

Закликаємо долучатися до акції усіх громадян, хто має таку можливість. Озирніться довкола, можливо поруч із вами мешкають люди, що не мають близької родини, перебувають у тимчасові скруті чи безпорадній старості, тяжких хворобах та гнітючій самотності, а може вашими сусідами є люди, що були вимушені залишити свої домівки через злочинні дії російських окупантів. Поділіться з цими людьми частинкою свого тепла через «Великодню паску єднання». Будемо разом, у єдності – разом переможемо!

Пропонуємо робити фото пасок та викладати на своїх сторінках у фейсбук із #ВеликодняПаскаЄднання – діліться добром та показуйте приклад іншим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь