НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення виконавчого комітету від 04 квітня 2022 року

Дата: 04.04.2022 13:14
Кількість переглядів: 286

 

1. Рішення №27 "Про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих (померлих) ветеранів війни, учасників бойових дій, інших категорій громадян, пораненим ветеранам війни, учасникам бойових дій, іншим категоріям громадян у період дії воєнного стану внаслідок агресії російської федерації на території України та Порядку фінансування витрат на поховання ветеранів війни, учасників бойових дій, інших категорій громадян, загиблих у період дії воєнного стану внаслідок агресії російської федерації на території України"

2. Рішення №28 "Про затвердження Порядку Компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не ортимують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Новопразькій селищній територіальній громаді"

3. Рішення №29 "Про надання соціальних послуг комунальним закладом "Центри надання соціальних послуг Новопразької селищної ради" за рахунок бюджетних коштів"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь