НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Оперативна інформація про роботу з внутрішньо переміщеними особами

Дата: 07.03.2022 13:23
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису

Із початку бойових дій, через Новопразьку громаду та селище Нова Прага зокрема, прямує велика кількість вимушених переселенців, яким надається  вагома допомога.

Завдяки співпраці селищної ради, працівників трудових колективів  державних та приватних підприємств, організацій, а  також небайдужих громадян, станом на  ранок 07 березня 2022 року наша громада прийняла більше 300 людей. Серед них 130 осіб, які влаштовані на нічліг у закладах освіти, з них 31 дитина, на постійне місце проживання приїхали 13 дорослих і 2 дітей, до 200 осіб зупинялися проїздом або залишилися на деякий час у небайдужих жителів громади чи родичів. Прохання усім вимушеним переселенцям пройти необхідну реєстрацію, для цього потрібно зв’язатися із відповідальною особою за номером телефону  0668647164

Для людей забезпечуються місця ночівлі, харчування.

Теплий одяг, медикаменти та інші речі першої необхідності збирають волонтери на першому поверсі Новопразької ДМШ. Продукти харчування збирають у складі, який знаходиться праворуч від магазину «Крамниця» (до Зубової). Тож, пропонуємо небайдужим мешканцям громади по можливості долучитися до збору продуктів для людей, які сьогодні дуже цього потребують.

Також, підприємці і небайдужі жителі смт Нова Прага організували безкоштовні гарячі обіди у одному із закладів на шляху, яким слідують біженці із гарячих точок країни, де російською федерацією ведуться повномасштабні бойові і терористичні дії.

Люди, яким довелося швидко, під гуркіт вибухів, залишати свої домівки, із вдячністю приймають допомогу.

Сьогодні кожен з нас може зробити свій вклад, знайти своє місце у єдиному механізмі, що рухає Україну до перемоги. У нас одна мета – життя у мирі та  добробуті на нашій вільній землі!

З будь-яких питань звертайтеся до селищної ради, яка працює цілодобово. У єдності – наша сила і перемога!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь