НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада звернулася до НАТО із закликом закрити небо над Україною

Дата: 05.03.2022 21:24
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

У суботу, 5 березня, відбулася позачергова сесія Новопразької селищної ради. Єдине і найнагальніше питання розглянули депутати — звернення про закриття неба над Україною.

На сесії депутати Новопразької селищної ради звернулися до президентів США та Франції, канцлера Німеччини, прем’єр-міністра Великобританії, генерального секретаря НАТО та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу усіх держав Північноатлантичного альянсу щодо закриття неба над Україною.

Присутні звернули увагу на те, що Російська Федерація у війні проти України прицільними авіаційними ударами бомбардує житлові райони, лікарні, пологові будинки, дитячі садочки та школи, знищуючи мирне населення без жалю та сумніву. Депутати наголосили, що лише створення безпольотної зони над Україною дозволить захистити від підступного ворога життя українців.

Депутати одноголосно підтримали звернення Президента України Володимира Зеленського до НАТО про закриття неба над Україною та закликали альянс не зволікати з рішенням, яке здатне зберегти життя тисячам українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь