НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Усі, хто має бойовий досвід, мають звернутися до центрів комплектації ЗСУ

Дата: 24.02.2022 15:50
Кількість переглядів: 510

 

Жителів Кіровоградщини, котрі мають бойовий досвід, закликають звернутися до центрів комплектації Збройних сил України для формування загонів територіальної оборони.

Про це повідомила голова Кіровоградської обласної державної адміністрації та очільниця оперативного штабу області Марія Чорна.

«Кожен, хто може допомогти обороні й має бойовий досвід, має звернутися у центри комплектації ЗСУ. Тероборона має виконувати свої завдання. Слідкуйте за інформацією. Ми на своїй землі, ми її нікому не віддамо. Світ має відреагувати максимально жорстко на те, що відбувається. Президент і всі наші дипломати забезпечують відповідну комунікацію з партнерами. Що стосується нашої області, ситуація напружена, але контрольована. Військові виконують свої завдання, в області діє військовий стан», - йдеться у заяві Марії Чорної на сайті Кіровградської ОДА.

Оперативний штаб на Кіровоградщині був створений для координації усіх дій виконавчих органів влади, військового командування, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

Міністр оборони України Олексій Резніков у своєму зверненні 24 лютого також закликав усіх вступати до сил територіальної оборони. Процедуру максимально спростили. За словами міністра, достатньо лише паспорта. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь