НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада долучилася до проєкту «Вихователь безпеки»

Дата: 17.02.2022 14:22
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

В освітніх закладах Новопразької громади впроваджуватимуть пілотний проєкт, покликаний дати можливість дітям рости та навчатися у безпечних умовах.

Проєкт має назву «Вихователь безпеки». Його започаткували Національна поліція України та Міністерство внутрішніх справ. Ініціативі сприяють Міністерство освіти та науки, Міністерство розвитку громад та територій і Дитячий фонд ЮНІСЕФ.

Презентація проєкту відбулася у Кропивницькому на зустрічі представників Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, департаменту освіти та науки обласної адміністрації з головами громад, що приєдналися до ініціативи.

Голова Новопразької громади Богдан Куруп на цій зустрічі підписав меморандум про співпрацю та партнерство між громадою та державними службами задля реалізації проєкту.

Фото без опису

У рамках цієї співпраці у Новопразькій громаді визначать відповідальну особу, яка займатиметься питанням створення у навчальних закладах безпечного середовища для дітей. Для цього вона співпрацюватиме з освітянами, представниками поліції, служби з надзвичайних ситуацій, представниками органів місцевого самоврядування. Одним із пріоритетних напрямків роботи проєкту «Вихователь безпеки» також буде профілактика правопорушень серед школярів.

Обов’язки вихователя безпеки у Новопразькій громаді виконуватиме головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту селищної ради. Проєкт охопить усі навчальні заклади громади.

Новопразька громада стала однією з трьох громад області, що долучилися до безпекового проєкту Національної поліції.

Фото без опису

Фото: Сектор комунікації поліції Кіровоградської області  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь