НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Звіти, земля, освіта та гроші на тероборону: плідна сесія селищної ради

Дата: 16.02.2022 15:02
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

Шістнадцятого лютого відбулася чергова сесія Новопразької селищної ради. Три десятки проєктів розглянули та затвердили депутати на засіданні. Вони стосувалися усіх сфер життя громади.

На початку сесії голова Новопразької громади Богдан Куруп прозвітував про свою роботу на посаді селищного голови та роботу виконавчого комітету за 2021 рік. Депутати також звітуватимуть про свою роботу перед виборцями. На сесії вирішили, що у першому кварталі нового року депутати представлятимуть звіт за минулий рік.

Депутати надали згоду на співробітництво Новопразької громади та Олександрійської міської громади у галузі охорони здоров’я. Це рішення пов’яне з реорганізацією районної лікарні, яка увійшла до складу міської лікарні Олександрії.

Окремим рішенням депутати затвердили правила благоустрою території селища Нова Прага, сіл Лозуватка,  Григорівка, Олександро-Пащенкове, Пантазіївка, Веселка, Троянка, Шарівка, Світлопіль та селищ Квітневе, Гайове.

Фото без опису

На сесії призначили двох директорів – закладів освіти та соціального захисту. Дитячий садочок «Рукавичка» очолила Євгенія Дудник, а центр надання соціальних послуг – Анна Трибунська.

Присутні розглянули та затвердили звіт про виконання бюджету громади за 2021 рік, внесли необхідні зміни до програми соціально-економічного розвитку та бюджету цього року. Окрім того, депутати Новопразької громади виділили 70 тисяч гривень для реалізації заходів та робіт з територіальної оборони.

Як завжди, багато проєктів рішень стосувалися земельних відносин. Депутати затвердили проєкти землеустрою для передачі ділянок у власність, надали дозволи на виготовлення документів, дозволили оренду земельних паїв тощо.

Усі проєкти рішень порядку денного 22-ої сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання отримали підтримку депутатів. ???????

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь