НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Яким документом оформлюється фінансова частина рішення про надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї?

Дата: 10.02.2022 10:33
Кількість переглядів: 194

Ponto de interroga??o no documento. mulher de neg?cios e homem fazendo  perguntas em torno de um enorme ponto de interroga??o no papel. | Vetor  Premium

Відповідно до пункту 10 Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 № 397, для надання фінансової допомоги між обласним центром зайнятості, базовим центром зайнятості (філією обласного центру зайнятості) та особою (за наявності в неї статусу суб’єкта підприємницької діяльності) укладається угода про надання особі фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.

Форма угоди є додатком 2 до вказаного Порядку. В угоді зазначаються умови, невиконання або неналежне виконання яких може призвести до його розірвання та повернення особою, яка виявила бажання провадити підприємницьку діяльність, отриманих коштів фінансової допомоги.

Ознайомитись з текстом угоди можливо на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Малозабезпеченим сім’ям”.

 https://www.dcz.gov.ua/storinka/dopomoga-na-zdobuttya-ekonomichnoyi-samostiynosti-malozabezpechenoyi-simyi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь