НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ІНФОРМАЦІЯ Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області про результати проведення публічного громадського обговорення

Дата: 28.01.2022 10:44
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЯ  

Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області про результати проведення публічного громадського обговорення питання надання згоди Олександрійській  міській територіальній громаді на організацію  співробітництва територіальних громад у сфері  охорони здоров’я (надання медичних послуг)

 

 

У період з 11 січня по 26 січня 2022 року в Новопразькій селищній територіальній громаді було проведено публічне громадське обговорення питання надання згоди Олександрійській міській територіальній громаді на організацію співробітництва територіальних громад у сфері охорони здоров’я (надання медичних послуг). Підставою для організації і проведення публічного громадського обговорення було рішення Олександрійської міської ради від 26.11.2021 року № 362 «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад», звернення Олександрійського міського голови від 26.11.2021року №83/8/18/1. Публічне громадське обговорення було організоване відповідно до статей 2.4.1. та 2.4.8. та додатку 5 до Статуту Новопразької селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Новопразької селищної ради від 17.12.2019 року №384 у безпосередній та опосередкованій формі (розміщення інформаційного повідомлення на веб-сайті Новопразької селищної ради, проведення наради з громадськістю(протокол №1 від 12.01.2022 року)).

Станом на 26.01.2022 року заперечень,зауважень, пропозицій щодо проєкту рішення селищної ради «Про надання згоди Олександрійській міській територіальній громаді на організацію співробітництва територіальних громад у сфері охорони здоров’я (надання медичних послуг)» не надходило.

Питання «Про затвердження попереднього висновку щодо відповідності інтересам та потребам Новопразької селищної територіальної громади співробітництва з Олександрійською міською територіальною громадою у сфері надання медичних послуг» планується розглянути на черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради.

Проєкт рішення селищної ради   «Про надання згоди Олександрійській міській територіальній громаді на організацію співробітництва територіальних громад у сфері охорони здоров’я (надання медичних послуг)» планується розглянути на черговій сесії Новопразької селищної ради.

 

28.01.2022 року

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь