НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень ХХІІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 26.01.2022 10:34
Кількість переглядів: 605

1. Проєкт рішення "Про затвердження Правил благоустрою території селища Нова Прага, села Лозуватка, селша Григорівка, села Олександро-Пащенкове, села Пантазіївка, села Веселка, села Троянка, села Шарівка, селища Квітневе, селища Гайове, села Світлопіль"

2. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність"

3. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів"

4. Проєкт рішення "Про  передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд  громадянам"

5. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянам в межах населеного пункту"

6. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянам"

7. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства"

8. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства"

9. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби за межами населених пунктів"

10. Проєкт рішення "Про  надання в оренду земельних часток (паїв)"

11. Проєкт рішення "Про  надання в оренду земельних часток (паїв)"

12. Проєкт рішення "Про поновлення договору оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом"

13. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної  ділянки комунальної власності" 

14. Проєкт рішення "Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки  комунальної власності сільськогосподарського призначення"

15. Проєкт рішення "Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки  комунальної власності сільськогосподарського призначення"

16. Проєкт рішення "Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки  в комплексі з розташованим на  ній водним об’єктом"

17. Проєкт рішення "Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки  в комплексі з розташованим на  ній водним об’єктом"

18. Проєкт рішення "Про розгляд заяв про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність  в розмірі земельної  частки (паю)  голові та членам ФГ «Норд»"

19. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства гр. Шевченко Н.В."

20. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику АТО/ООС"

21. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 06.09.2021 року № 363 «Про затвердження мережі закладів освіти Новопразької селищної ради на 2021-2022 рік»"

22. Проєкт рішення "Про затвердження Звіту про виконання бюджету Новопразької селищної територіальної громади за 2021 рік"  додаток

23. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 16 грудня 2021 року № 517 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік»"    

24. Проєкт рішення "Про звітування депутатів Новопразької селищної ради про свою роботу перед виборцями"

25. Проєкт рішення "Про надання згоди Олександрійській міській територіальній громаді на організацію співробітництва територіальних громад у сфері охорони здоров’я (надання медичних послуг)"

26. Проєкт рішення "Про призначення на посаду директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради»."

27. Проєкт рішення "Про призначення на посаду директора закладу дошкільної освіти "

28. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення Новопразької селищної ради №483 від 16 грудня 2021 року «Про затвердження  Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, організації приписки до призовної дільниці, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації  «Призовник» на 2022 рік («Призовник – 2022»)»"

29. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення Новопразької селищної ради №516 від 16 грудня 2021 року  «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік та основні напрямки розвитку на 2023 і 2024 роки»"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь