НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Про експертну оцінку стану регіонального ринку праці

Дата: 20.01.2022 11:29
Кількість переглядів: 231

6 рынков праці .jpg

 

Торік обласним центром зайнятості реалізовано пілотний проєкт з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. За його результатами підготовлено комплексний звіт “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”, який складається з чотирьох розділів (коротка інформація про перші три розділи розміщена на нашій сторінці). Четвертий розділ “Результати експертної оцінки окремих ВЕД” висвітлює діяльність експертних фокус-груп.

Одна з цих груп досліджувала ситуацію на регіональному ринку праці у сфері сільського господарства. В її роботі активну участь взяли представники агробізнесу (Ольга Голобородько, голова ГО “Кіровоградська обласна рада сільгосппідприємств”), аграрної науки (Ігор Семеняка, директор Інституту сільського господарства Степу НААН України, Микола Мостіпан, завідувач кафедри загального землеробства Центральноукраїнського національного технічного університету), дорадчих служб (Віталій Гліжинський, голова ГО “Кіровоградська обласна сільськогосподарська дорадча служба”).

Щодо обласної сільськогосподарської дорадчої служби слід підкреслити, що керівник цієї організації не тільки взяв участь у роботі експертної групи, а й організовує дієву співпрацю з обласним центром зайнятості з питань інформування агровиробників про зміни у законодавстві про зайнятість населення, про співпрацю центрів зайнятості з роботодавцями та з інших питань зайнятості на шпальтах друкованих видань дорадчої служби.

З інформацією щодо інших напрямків діяльності дорадчої служби є можливість ознайомитись на її сторінці у соціальній мережі Facebook. 

Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/groups/doradakirovograd

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь