НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Про перевірку протиепідемічних заходів

Дата: 13.01.2022 09:08
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Про перевірку протиепідемічних заходів в 2021 році

На виконання вимог пункту 36 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» фахівцями Олександрійсько-Приютівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області проводиться моніторинг дотримання суб’єктами господарювання карантинних та протиепідемічних заходів.

Протягом 2021 року на території Новопразької, Приютівської, Пантаївської та Попельнастівської громад проведено 2106 обстежень суб’єктів господарювання, порушення були виявлені на 48 об’єктах (2,3 %).

За порушення карантину суб’єктам господарювання надано 5 попереджень та пропозицій щодо їх усунення.

Найбільше порушень було зафіксовано в магазинах продовольчих товарів: продавці обслуговували відвідувачів без захисних масок, що закривають ніс та рот.

За порушення санітарно-протиепідемічних правил і норм фахівцями складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення за частиною першою статті 44-3 КУпАП, які передано на розгляд до суду та 39 протоколів про адміністративне правопорушення за частиною другою статті 44-3 КУпАП, які передано на розгляд до Головного Управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Фахівцями Олександрійсько-Приютівського управління проводиться роз’яснювальна робота з суб’єктами господарювання та населенням щодо дотримання протиепідемічних вимог, які встановлені на період карантину, у зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Нагадуємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України                    від 09 грудня 2020 року № 1236 на території України подовжено дію карантину до 31 березня 2022 року. Тож, метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, необхідно і надалі дотримуватися санітарно-протиепідемічних правил і норм та отримати повний курс вакцинації вакцинами, які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях.

Будьте здорові та бережіть себе!

 

 

Олександрійсько-Приютівське управління Головного управління Держпродспожив-служби в Кіровоградській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь