НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень XXІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 10.01.2022 13:45
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

1. Проєкт рішення "Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Новопразької територіальної громади»"

2. Проєкт рішення "Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Новопразької селищної ради "

3. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками Новопразької селищної ради та виконавчого комітету на 2022 рік"

4. Проєкт рішення "Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради Олександрійського району  Кіровоградської області»"

5. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність"

6. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів"

7. Проєкт рішення "Про  передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд  громадянам"

8. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  у власність земельної  ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства громадянам"

9. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянам в межах населеного пункту"

10. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства громадянам за межами населеного пункту"

11. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шевченко Н.В."

12. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Ткачу С.М."

13. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації частини земель комунальної власності"

14. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки земель водного фонду в натурі (на місцевості), виготовлення технічної документації по нормативній грошовій оцінці, паспорта водного об’єкта для продажу права оренди на земельних торгах"

15. Проєкт рішення "Про розгляд заяв про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства"

16. Проект рішення "Про розгляд заяви про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Заруцькому С.А."

17. Проєкт рішення "Про затвердження коефіцієнта індексації за 2021рік"

18. Проєкт рішення "Про умови оплати праці Новопразького селищного голови"

19. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення № 245 від 10.06.2021 року  «Про затвердження Переліку  першого та другого типу об’єктів  оренди комунальної власності»"

20. Проєкт рішення "Про затвердження Правил благоустрою території селища Нова Прага, села Лозуватка, селша Григорівка, села Олександро-Пащенкове, села Пантазіївка, села Веселка, села Троянка, села Шарівка, селища Квітневе, селища Гайове, села Світлопіль"

21. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 16 грудня 2021 року № 501 «Про затвердження  штатного  розпису Новопразької  селищної ради на 2022 рік»"

22. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення  Новопразької селищної ради від 16 грудня 2021року № 504 «Про затвердження структури та чисельності відділу освіти, молоді та спортуНовопразької селищної ради на 2022 рік»"

23. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 16 грудня 2021 року № 505 «Про затвердження   штатного розпису відділу  освіти, молоді та спорту Новопразької  селищної ради  на 2022 рік»"

24. Проєкт рішення " Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 16 грудня 2021р. № 500 «Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2022 рік»"

25. Проєкт рішення "Про встановлення вартості харчування та  розміру плати для батьків або осіб, які їх замінюють, за харчування у закладах дошкільної освіти Новопразької селищної ради у 2022  році"

26. Проєкт рішення "Про встановлення вартості харчування у закладах  загальної середньої  освіти Новопразької селищної ради у 2022  році"

27. Проєкт рішення "Про введення додаткових посад до штатного розпису Пантазіївського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Рушничок» Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області "

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь