НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Поліцейський звіт: офіцери громади підсумували свою роботу

Дата: 17.12.2021 16:07
Кількість переглядів: 1343

Поліцейські офіцери Новопразької громади Ярослав Руденко та Сергій Колісникович другий рік поспіль охороняють безпеку жителів Новопразької громади. Про свою службу у 2021 році офіцери прозвітували перед депутатами Новопразької селищної ради.

У 2021 році у Ярослава Руденка та Сергія Колісниковича було багато профілактичної роботи. Це не дивно, адже одне з головних завдань поліцейських офіцерів громади – запобігти злочинам.

Цього року офіцери регулярно перевіряли осіб, які вчиняють домашнє насилля. До кривдників зробили 84 виїзди. Двох з них взяли на облік. Стосовно трьох винесли термінові заборонні приписи. 17 кривдникам виписали протоколи про адміністративне правопорушення за їхні вчинки.

Працівники поліції опікувалися родинами, які потрапили у складні життєві обставини. Понад двісті візитів здійснили до цих сімей. Відвідували начальні заклади громади для профілактичних бесід зі школярами та дошкільнятами.

Профілактичну роботу поліцейські офіцери громади проводили для запобігання порушень правил карантину, дрібного хуліганства, розпиття алкоголю та паління у заборонених місцях, порушення правил благоустрою громади та правил дорожнього руку. Постійно перевіряли власників зброї та захищали довкілля від незаконного вирубування лісу.

Звісно, лише профілактикою офіцери не обмежувалися. За цей рік затримали трьох правопорушників та п’ятеро людей, що зникли безвісти або переховувалися від суду.

За результатами роботи поліцейських офіцерів п’ять матеріалів внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. А вісім кримінальних правопорушень офіцери розкрили самостійно чи з допомогою колег з інших підрозділів Нацполіції.

За рік, що минає, на території громади працівники поліції зафіксували 9 крадіжок, три випадки незаконного вирубування лісу та 5 ДТП, одна з яких було з потерпілими.

Поліцейські офіцери продовжують нести службу на захисті безпеки жителів та охорони публічного порядку у Новопразькій громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь