НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Особливі прикраси: новорічну ялинку громади одягнуть діти

Дата: 17.12.2021 15:43
Кількість переглядів: 1209

Фото без опису

Головна новорічна ялинка Новопразької громади готується бути окрасою зимових свят та дарувати чудовий настрій. Святкові вогні на зеленій красуні запалають 19 грудня, у день Святого Миколая.

Цьогоріч ялинка матиме особливе оздоблення, створене руками та наповнене світлом дитячих усмішок. Усі школярі, позашкільники та вихованці школи-інтернату Новопразької громади мали нагоду взяти участь в акції «Іграшка для ялинки», запропонованій відділом освіти, молоді та спорту селищної ради.

Фото без опису   Фото без опису

Дітям запропонували виготовити ялинкову іграшку, яка стане унікальним оздобленням зеленої красуні. Школярі із задоволенням долучилися до акції і створили близько двохсот різноманітних прикрас: із паперу, соломи, дерева, фетру, ниток та стрічок.

Фото без опису

Цією красою учасники акції зможуть самостійно декорувати ялинку. Селищна рада запрошує дітлахів та усіх новопражців 19 грудня о 15:00 годині на Співоче поле. Тут відбудеться свято відкриття головної ялинки громади, під час якого діти власноруч одягнуть красуню у свої прикраси.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь