НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сесія: громада отримала бюджет та програми розвитку на наступний рік

Дата: 16.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 1243

Фото без опису

Депутати Новопразької селищної ради ухвалили головний кошторис громади та низку програм її розвитку у наступному році. Чергова сесія селищної ради відбулася у четвер, 16 грудня, у приміщенні музичної школи.

Бюджет Новопразької громади на 2022 рік депутати ухвалили у розмірі 80 943 800 гривень.

Затвердили програми соціально-економічного розвитку, розвитку галузі культури, фізичної культури та спорту, програми допризовної підготовки, національно-патріотичного виховання, профілактики правопорушень та поліпшення охорони публічного порядку. Ухвалили програми фінансової підтримки комунального підприємства, фінансування видатків для компенсації проїзду жителів громади у залізничному транспорті та в автобусах, проведення заходів та свят.

До програм цивільного, соціального захисту населення, розвитку освіти та земельних відносин внесли необхідні зміни для роботи у наступному році, адже вони затверджені раніше та діють до 2024-25 років.

Фото без опису

Депутати створили Фонд охорони навколишнього  природного середовища та встановили перелік використання коштів з цього фонду.

Окремим рішення визначили, які платні послуги надаватиме створений нещодавно центр надання соціальних послуг.

Присутні ухвалили, як відбуватиметься конкурс на посаду директора школи у громаді, та за яким положенням призначатимуть та звільнятимуть директорів дитячих садочків, позашкільних закладів освіти, директора центру соцзахисту.

Близько двох десятків питань порядку денного сесії стосувалися земельних відносин. Депутати затвердили технічну документацію та проєкти землеустрою ділянок, надали дозволи на виготовлення документації, розробку проєктів та передали у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

На сесії затвердили низку штатних розписів, чисельність та структуру відділу освіти, молоді та спорту, фінансового відділу, бібліотеки, закладів культури, музичної школи, центру соціальних послуг та селищної ради загалом. Зрештою, узгодили план роботи Новопразької селищної ради на наступний рік.

58 питань знайшли підтримку депутатів на XX сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь