НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови громади з Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2021 09:33
Кількість переглядів: 1239

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. Приєднуємося до поздоровлень і вітаємо волонтерів нашої громади.

Волонтери — особливі люди. Вони не соромляться йти за покликом серця і допомагати там, де болить. Саме вони опікуються нужденними, рятують безпритульних тварин, збирають гроші на порятунок людського життя та допомагають військовим. І чим би не займалися волонтери, вони віддають цій справі частинку своєї душі та серця. Бо волонтерство – не обов’язок, а прагнення зробити цей світ трохи кращий і трохи добрішим.

Від початку неоголошеної війни на сході волонтерський рух в Україні набув нового значення. За усі ці роки волонтери стали для військових товаришами, підтримкою, своєрідною ниткою, що зв’язує їх з рідними та близькими.

У цей день хочеться побажати усім волонтерам витримки, мужності та віри у серці. Бо коли в серцях горить любов до всього живого, тоді будуть і сили нести доброту у цей світ. Дякуємо вам за те, що рятуєте людство від холоду та байдужості. Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь