НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень XX сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 29.11.2021 15:36
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

1. Проєкт рішення  "Про затвердження плану роботи Новопразької селищної ради на 2022 рік"

2. Проєкт рішення "Про надання згоди на списання основних засобів у Новопразькому НВО"

3. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансування проведення заходів та свят на території Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік"

4. Проєкт рішення "Про затвердження Програми розвитку галузі культури на території Новопразької територіальної громадина 2022-2024 роки"

5. Проєкт рішення "Про затвердження  Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Новопразької селищної  ради  на 2022-2024 роки"

6. Проєкт рішення "Про затвердження  Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, організації приписки до призовної дільниці, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації  «Призовник» на 2022 рік («Призовник – 2022»)"

7. Проєкт рішення "Про затвердження цільової соціальної програми  розвитку фізичної культури і спорту на території Новопразької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки"

8. Проєкт рішення "Про затвердження Програми  фінансової підтримки Новопразького комунального підприємства на 2022 рік"

9. Проєкт рішення "Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік"   Додаток 1    Додаток 3    Додаток 5    Додаток 7

10. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік»"   Додаток1    Додаток2   Додаток3  Додаток5  Додаток7

11. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян, які проживають на території Новопразької селищної ради на 2022 рік"

12. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільгові перевезення окремих категорій громадян залізничним транспортом приміського  сполучення на 2022 рік"

13. Проєкт рішення "Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області»"

14. Проєкт рішення "Про  затвердження Програми профілактики правопорушень та поліпшення охорони публічного порядку на території Новопразької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки»"

15. Проєкт рішення "Про затвердження переліку використання  коштів Фонду охорони навколишнього  природного середовища Новопразької  селищної територіальної громади на 2022 рік"

16. Проєкт рішення "Про створення цільового фонду охорони навколишнього природного середовища Новопразької селищної територіальної громади затвердження Положення про Фонд охорони навколишнього природного середовища Новопразької селищної територіальної громади"

17. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення Новопразької селищної ради №40 від 22 грудня 2021 року « Про затвердження місцевої Програми цивільного захисту Новопразької селищної ради на 2021-2025 роки»"   Додаток

18. Проєкт рішення "Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, порядок призначення та звільнення  директорів закладів загальної середньої освіти Новопразької селищної ради"

19. Проєкт рішення "Про затвердження Порядку призначення та звільнення  керівника комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області"

20. Проєкт рішення "Про затвердження Порядок призначення і звільнення  керівників закладів дошкільної та позашкільної освіти  Новопразької селищної ради "

21.Проєкт рішення "Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік та основні напрямки розвитку на 2023-2024 роки"      Програма

22. Проєкт рішення "Про затвердження Порядку організації харчування" Додаток

23. Проєкт рішення "Про внесення змін і доповнень до рішення Новопразької селищної ради від 22.12.2020 року №42 « Про затвердження Програми  соціального захисту населення  Новопразької селищної ради  на 2021-2025 роки»"

24. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

25. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів"

26. Проєкт рішення "Про  передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд  громадянам"

27. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  у власність земельної  ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянам"

28. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянам в межах населеного пункту"

29. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки   для будівництва і обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Третяк Т.М. та Коханову В.Г."

30. Проєкт рішення "Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства громадянам за межами населеного пункту"

31. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  в оренду земельної  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «Пантазіївське»"

32. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та передачу  в оренду земельної  ділянки для будівництва та обслуговування артезіанської свердловини ТОВ «УкрАгроКом»"

33. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в постійне користування  Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області"

34. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) АТ «Державний ощадний банк України»"

35. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в оренду  ТОВ «СЛОЄВ»"

36. Проєкт рішення "Про припинення права постійного користування земельною ділянкою комунальної власності"

37. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на аукціоні"

38. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки водного фонду"

39. Проєкт рішення "Про розгляд заяви про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства"

40. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності"

41. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення Новопразької селищної ради № 441 від 25 листопада 2021 року «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земельна території Новопразької селищної територіальної громади на 2021 -2025 роки»"

42. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення Новопразької селищної ради від 22.12.2020 року № 39 «Про затвердження Програми розвитку освіти Новопразької селищної ради на 2021-2024 роки»"  Додаток

43. Проєкт рішення "Про затвердження базової мережі закладів культури Новопразької селищної територіальної громади"     Додаток

44. Проєкт рішення "Про та затвердження нової редакції статуту Пантазіївського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Рушничок» Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області"      Додаток

45. Проєкт рішення "Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  від 22 грудня 2020року  № 63 «Про затвердження Програми  соціального –економічного розвитку Новопразької  селищної  територіальної громади на 2021рік»"

46. Проєкт рішення "Про затвердження штатного розпису місцевої пожежної команди на 2022 рік"

47. Проєкт рішення "Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2022 рік"

48. Проєкт рішення "Про затвердження  штатного розпису  Новопразької селищної ради на 2022 рік"

49. Проєкт рішення "Про затвердження структури та чисельності Фінасового відділу Новопразької селищної ради на 2022 рік"

50. Проєкт рішення "Про затвердження  штатного розпису Фінансового відділу Новопразької  селищної ради на 2022 рік"

51. Проєкт рішення "Про затвердження структури та чисельності відділу освіти, молоді та спорту Новопразької селищної ради на 2022 рік"

52. Проєкт рішення "Про затвердження  штатного розпису відділу освіти, молоді та спорту Новопразької  селищної ради на 2022 рік"

53. Проєкт рішення "Про затвердження  структури та чисельності КЗ «Новопразька публічна бібліотека» Новопразької селищної ради  на 2022 рік"

54. Проєкт рішення "Про затвердження  штатного розпису КЗ «Новопразька публічна бібліотека» Новопразької селищної ради  на 2022 рік"

55. Проєкт рішення "Про затвердження  штатних розписів закладів культури Новопразької селищної ради  на 2022 рік"

56. Проєкт рішення "Про затвердження штатного розпису Новопразької дитячої музичної школи  на 2022 рік"

57. Проєкт рішення "Про затвердження  структури та чисельності КЗ «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради» на 2022 рік"

58. Проєкт рішення "Про затвердження  штатного розпису КЗ «Центр надання соціальних послуг  Новопразької селищної ради» на 2022 рік"

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь