НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Плани на майбутнє, освіта та земля: депутати ухвали низку важливих рішень

Дата: 25.11.2021 22:09
Кількість переглядів: 1081

Фото без опису

Депутати Новопразької селищної ради на черговій сесії підтримали програми розвитку громади на найближчі кілька років, створили новий центр, реорганізували дитячі садочки та ухвалили земельні питання. Сесія Новопразької селищної ради відбулася у четвер, 25 листопада.

Відтепер Новопразька громада має власний центр надання соціальних послуг населення. Відповідний комунальний заклад своїм рішення утворили депутати селищної ради, затвердивши його статут та структуру.

На засіданні депутати обговорили та ухвалили програму формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу громади на 2022-2024 роки, програму розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на 2021-2025 роки, програму розвитку малого та середнього підприємництва на 2022-2024 роки та програму благоустрою населених пунктів громади на наступний рік. До того ж заслухали звіт про виконання програм, термін дії яких добігає кінця.

Дитячі садочки громади за рішенням сесії змінили свою структуру та статус. Депутати реорганізували дитсадок «Світлячок» у Світлопіллі, приєднавши його до новопразького закладу «Рукавичка». Дитячий садочок «Журавлик» у Новій Празі також приєднали до «Рукавички», створивши на його базі відокремлену філію. Дитячі садочки громади отримали фінансову незалежність і можуть самостійно розпоряджатися бюджетними коштами.

Як завжди багато питань ухвалили депутати щодо земельних відносин. Затвердили проєкти землеустрою та надали у власність земельні ділянки учасникам АТО/ООС, дозволили розробку земельних проєктів та технічної документації, ухвалили проведення земельних торгів з продажу права оренди ділянок.

Разом з тим депутати затвердили зміни до програми соціально-економічного розвитку та бюджету громади, звіт про підготовку регуляторних актів у 2021 році та план їхньої підготовки на наступний. 44 питання з різних сфер життя громади ухвалили на черговій сесії Новопразької селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь