НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Перша допомога з комфортом: Новопразька громада отримала «швидку»

Дата: 11.11.2021 14:37
Кількість переглядів: 1529

Старі УАЗики потроху відходять у минуле. Швидка допомога стає такою, як і має бути, - комфортною, доступною та комплексною. 23 громади Кіровоградщини отримали нові автомобілі швидкої допомоги, які роблять усе це можливим. Пощастило і Новопразькій громаді. Відтепер за необхідності сучасний автомобіль екстреної допомоги швидко доставить жителів громади до лікарні, а парамедики матимуть усе необхідне для порятунку людей в дорозі.

           

Нова «швидка» - це сучасний автомобіль з м’якою підвіскою, розроблений на базі Citroen. Вона додасть комфорту пацієнтам і дозволить медикам надавати лікувальну допомогу та проводити маніпуляції у зручних умовах під час руху «швидкої».

Автомобіль обладнаний усім необхідним медичним устаткуванням для проведення первинного огляду хворого, надання екстреної допомоги та транспортування у лікарню. Він має дефібрилятори, кардіограф, пульсоксиметр, кисневі балони, носилки для транспортування хворих та інше обладнання, затверджене стандартами МОЗ. Між кабіною водія та медичним салоном встановлений зв’язок для оперативного реагування на ситуацію.

    

Отримати автомобіль швидкої допомоги вдалося за кошти державного бюджету. Громада витратила 132 тисячі гривень на співфінансування для придбання автівки.

Нова «швидка» обслуговуватиме усі населені пункти Новопразької громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь