НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови громади з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 09:52
Кількість переглядів: 1341

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

9 листопада своє професійне свято відзначають люди, котрі даруються нам красу мистецтва, насолоду від прекрасного та дивують безмежними талантами.  Сьогодні вітаємо працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Відомий художник Пабло Пікассо якось сказав: «Мистецтво змиває пил повсякденності з душі». Складно з ним не погодитися. Коли слухаєш наших музикантів, співаків, гумористів, споглядаєш неймовірної краси вироби народних майстрів, мимоволі забуваєш про усі життєві негаразди.

Я вважаю, що Новопразькій громаді неймовірно пощастило. Наша культура потужна, різноманітна та самобутня. У громаді танцюють, співають, вишивають, плетуть з бісеру та соломки,  фотографують, грають на музичних інструментах дорослі й діти. У нас є талановиті виконавці та викладачі, потенціал та бажання творити. А головне те, що працівники культури та народні майстри громади прагнуть відродити, зберегти та продовжити найкращі традиції нашого краю.

У цей день бажаю кожному, хто присвятив своє життя творчості, натхнення та польоту душі. Нехай жодні життєві проблеми не заважають вам творити, а вдячний слухач та глядач завжди знайде дорогу до вашого мистецтва. Доброту, міцного здоров’я та легкості. Дякую за творчість! Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь