НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Бронза для новопражців: футболісти громади здобули медалі чемпіонату Олександрійщини

Дата: 08.11.2021 14:54
Кількість переглядів: 1367

 

Фото без опису

У напруженому поєдинку команда Новопразької громади виборола бронзові нагороди чемпіонату Олександрійщини з футболу серед аматорів. Вперше футболістам громади вдалося увійти до трійки найкращих команд турніру.

Чемпіонат Олександрійщини з футболу серед аматорів сезону 2021 року тривав близько двох місяців. Щорічний турнір організували Федерація футболу міста Олександрії на чолі з Ігорем Костирею та Федерація футболу Олександрійського району на чолі з Юрієм Котовим. 

Цьогоріч змагання зібрали десять найсильніших команд любителів футболу серед громад Олександрійщини. Футбольна команда «Нова Прага» упевнено здолала обидва кола змагань і вийшла до фінальних ігор, які відбулися 6 листопада. Ту суботу новопразькі футболісти пам’ятатимуть довго. Адже вона стала днем історичного досягнення та яскравої гри.

Чотири найкращі команди чемпіонату визначали переможця на футбольному полі у Березівці. Тут ФК «Нова Прага» зійшлася у принциповому поєдинку за третє місце з футбольним клубом «Агродар».

Вибороти бронзові медалі було нелегко. Ніхто не хотів програвати, на полі вистачало емоцій і забитих голів. В основний час визначити переможця так і не вдалося. Матч завершився з рахунком 3:3. На команди очікувала напружена серія післяматчевих пенальті.

У серії одинадцятиметрових новопражці продемонстрували майстерність і волю до перемоги, та зрештою здолали непоступливого суперника. У підсумку ФК «Нова Прага» - бронзовий призер чемпіонату Олександрійщини з футболу серед аматорів.

Вітаємо футболістів з довгоочікуваною перемогою! Так тримати!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь