НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень XIX сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 02.11.2021 11:02
Кількість переглядів: 691

1. Проєкт рішення "Про затвердження щорічного звіту про здійснення регуляторної діяльності Новопразької селищної ради за 2021 рік"

2. Проєкт рішення "Про затвердження Звіту про хід виконання "Програми формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Новопразької селищної територіальної громади за 2019-2021 роки""

3. Проєкт рішення "Про затвердження Програми формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Новопразької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки"

4. Проєкт рішення "Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Новопразької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки"

5. Проєкт рішення "Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік"

6. Проєкт рішення "Про затвердження звіту про хід виконання "Програми розвитку малого та середнього підприємництва Новопразької селищної територіальної громади за 2019-2021 роки

7. Проєкт рішення "Про затвердження Програми розвитку малого та середнього підприємництва Новопразької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки"

8. Проєкти рішення "Про затвердження  Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, організації приписки до призовної дільниці, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації  «Призовник» на 2022 рік («Призовник – 2022»)"        Програма

9. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької  селищної територіальної  громади на 2021 рік», додатки

10. Проєкт рішення "Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей Новопразької селищної ради"

11. Проєкт рішення "Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік"       Додаток

12. Проєкт рішення "Про зміну найменування Новопразького комунального дошкільного  навчального закладу (ясла-садок) «Рукавичка» Олександрійського району Кіровоградської області  та затвердження нової редакції статуту"

13. Проєкт рішення "Про припинення юридичної особи Світлопільського дошкільного  навчального закладу «Світлячок» Олександрійського  району Кіровоградської області"

14. Проєкт рішення "Про зміну найменування Новопразького комунального дошкільного  навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» Олександрійського району Кіровоградської області та затвердження нової редакції статуту закладу"

15. Проєкт рішення "Про створення філії Новопразького комунального дошкільного  навчального закладу (ясла-садок) «Рукавичка» Олександрійського району Кіровоградської області, затвердження положення про філію"

16. Проєкт рішення "Про припинення юридичної особи Новопразький дошкільний навчальний заклад №2 «Журавлик» Олександрійського  району Кіровоградської області"

17.Проєкт рішення "Про запровадження самостійного бухгалтерського обліку і фінансової звітності в закладах  дошкільної  освіти  Новопразької селищної ради  Олександрійського району Кіровоградської області"

18. Проєкт рішення "Про створення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області»"

19.Проєкт рішення «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

20. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

21. Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів»

22. Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства учасникам АТО/ООС»

23. Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства Колеснику Д.І.»

24. Проєкт рішення «Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Сафоновій Т.І.»

25. Проєкт рішення «Про  передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд Нагайченко А.В.»

26. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства»

27. Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  в оренду  під будівництво та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії»

28. Проєкт рішення «Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки»

29. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності»

30. Проєкт рішення «Про виділення земельної ділянки  в цілях суспільної необхідності»

31. Проєкт рішення «Про подовження договору оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним обєктом ТОВ «УкрАгроКом»»

32. Проєкт рішення «Про продовження договору оренди  земельної ділянки комерційного призначення ФОП Захаровій Л.В.»

33. Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок та надання їх в оренду для городництва»

34. Проєкт рішення «Про розгляд заяв про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

35. Проєкт рішення «Про розгляд заяв про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність  в розмірі земельної  частки (паю)  голові та членам ФГ «Норд»»

36. Проєкт рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою для ведення фермерського господарства ФГ «Скіф»»

37. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності»

38. Проєкт рішення «Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки»

39. Проєкт рішення «Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки»

40. Проєкт рішення «Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки»

41. Проєкт рішення «Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки»

42. Проєкт рішення «Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки»

43. Проєкт рішення «Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки»

44. Проєкт рішення «Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на  ній водним обєктом»

45. Проєкт рішення «Про управління спадщиною»

46. Проект рішення "Про внесення зміни до рішення Новопразької  селищної ради  від 22 грудня 2020року  № 63 «Про затвердження Програми  соціального –економічного  розвитку Новопразької  селищної  територіальної  громади на 2021рік»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь