НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень XVІІІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 13.10.2021 10:24
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

1. Проект рішення Про затвердження Звіту про виконання  бюджету Новопразької селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року. (додаток)

2. Проект рішення Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність.

3. Проект рішення Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів.

4. Проект рішення Про  передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд  громадянам.

5. Проект рішення Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд та  ведення особистого селянського господарства Пишному Л.Ф.

6. Проект рішення Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд та  ведення особистого селянського господарства Многолєтнєму С.М.

7. Проект рішення Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства громадянам.

8. Проект рішення Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

9. Проект рішення Про проведення земельних торгів в формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки

10. Проект рішення  Про проведення земельних торгів в формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки

11. Проект рішення Про проведення земельних торгів в формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки

12. Проект рішення Про проведення земельних торгів в формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки

13. Проект рішення Про проведення земельних торгівв формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки

14. Проект рішення Про проведення земельних торгів в формі аукціону з продажу права

оренди земельної ділянки

15. Проект рішення  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни

цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

16. Проект рішення Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки

17. Проект рішення Про розгляд заяви про внесення змін до договору  оренди земельної ділянки

18. Проект рішення Про розгляд заяв про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

19. Проект рішення Про розгляд заяв про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність  в розмірі земельної  частки (паю)  голові та членам ФГ «Троянда»

20. Проект рішення  Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

21. Проект рішення Про приймання-передачу комунального майна. Додаток 1, Додаток 2, Додаток 3.

22. Проект рішення Про внесення змін до рішення  Новопразької селищної ради  від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької  селищної територіальної  громади на 2021 рік»  Додаток 1, Додаток 2, Додаток 3, Додаток 5, Додаток 7.

23. Проєкт регуляторного акту - рішення Новопразької селищної ради "Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах на території Новопразької селищної територіальної громади"          АРВ та ММ-Тест

24. Проєкт регуляторного акту - рішення Новопразької селищної ради "Про затвердження Положення про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебувають в комунальній власності, у населених пунктах на території Новопразької селищної територіальної громади"     АРВ            М-Тест

25. Проєкт рішення Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства "Олександрійська районна лікарня Олександрійської міської ради" на 2021-2023 роки"

26. Про внесення змін та доповнень до рішення від 10 червня 2021 року № 244 «Про створення Комунального підприємства «Благоустрій»»

27. Проект рішення Про внесення зміни до рішення Новопразької  селищної ради  від 22 грудня 2020року  № 63 «Про затвердження Програми  соціального –економічного  розвитку Новопразької  селищної  територіальної  громади на 2021рік»

28. Проект рішення Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради № 32 від 22 грудня 2020 року «Про затвердження програми надання  одноразової матеріальноі допомоги  мешканцям Новопразької селищної   територіальної громади на 2021рік»

29. Проект рішення  Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради № 136 від 25 лютого 2021 року «Про затвердження Програми фінансової  підтримки Новопразького комунального  підприємства на 2021рік»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь