НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді підтримають атовців та сім’ї загиблих героїв

Дата: 08.10.2021 16:45
Кількість переглядів: 1691

Фото без опису

 

Учасники бойових дій в АТО/ООС отримають грошову допомогу до свята, а сім’ї загиблих атовців — компенсацію витрат на опалення. Ці та інші рішення ухвалив виконавчий комітет Новопразької селищної ради на своєму черговому засіданні 7 жовтня.

 

Шістдесят атовців Новопразької громади та три родини загиблих героїв до Дня захисника та захисниць України одержать грошову допомогу у розмірі 1000 гривень.

 

Трьом сім’ям військових, що загинули, захищаючи країну у зоні АТО/ООС, виконавчий комітет погодив відшкодування витрат на придбання твердого палива та природного газу за кошти селищного бюджету.

 

Компенсують частину витрат на комунальні послуги та придбання твердого палива із селищного бюджету і жителям з інвалідністю та сім’ї загиблого учасника бойових дій на території інших держав. Їм відшкодують 15% витрат.

 

Погодили члени виконавчого комітету також одноразову матеріальну допомогу жителям громади, яким необхідне термінове лікування.

 

Жителі Шарівки, Гайового та Квітневого сплачуватимуть за воду за новим тарифом. Виконавчий комітет встановив тариф на послуги з водопостачання, що надаються ПРатТ “Шарівське”, у розмірі 27 гривень за кубічний метр води.

 

А жителям Нової Праги варто чекати на веселі розваги на День селища. Виконком дозволив розмістити атракціони у центрі селища до свята.

 

Усі сім проєктів рішень знайшли підтримку членів виконавчого комітету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь