НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення ХVІІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 06 жовтня 2021 року

Дата: 08.10.2021 10:39
Кількість переглядів: 526

1. Рішення №375 «Про створення ботанічної пам’ятки природи місцевого значення – дерева «Дуб Вартовий»»

2. Рішення №376 «Про передачу засобів криптографічного захисту інформації «Ключ електронний «Алмаз-1К»» з балансу відділу освіти, молоді та спорту Новопразької селищної ради на баланси закладів загальної середньої та позашкільної освіти»          додаток

3. Рішення №377 «Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 22 грудня 2020 року № 43 «Про затвердження селищної комплексної  Програми соціальної підтримки учасників АТО-ООС, членів їх сімей,  сімей загиблих  учасників АТО-ООС, постраждалих учасників Революції Гідності та вшанування пам’яті загиблих на 2021-2025 роки»»

4. Рішення №378 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік»»

5. Рішення №379 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

6. Рішення №380 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

7. Рішення №381 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів»

8. Рішення №382 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби із земель не наданих у власність або постійне  користування в межах селища Нова Прага»

9. Рішення №383 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі в оренду для городництва із земель запасу комунальної власності за межами населеного пункту»

10. Рішення №384 «Про розгляд заяв щодо  надання земельних ділянок в оренду для городництва»

11. Рішення №385 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику АТО/ООС»

12. Рішення №386 «Про  передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд громадянам»

13. Рішення №387 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд Дудник Л.О.»

14. Рішення №388 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства Дудник Л.О.»

15. Рішення №389 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства Іващенко О.В.»

16. Рішення №390 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства Бричці Ю.І.»

17. Рішення №391 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних  ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та  ведення індивідуального садівництва Крячко О.Б.»

18. Рішення №392 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства  Поденежному В.Б.»

19. Рішення №393 «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства громадянам»

20. Рішення №394 «Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Соломенко О.В.»

21. Рішення №395 «Про продовження договорів оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення ПП «Буджак»»

22. Рішення №396 «Про виділення земельної ділянки в цілях суспільної необхідності»

23. Рішення №397 «Про реєстрацію права комунальної  власності на земельну ділянку»

24. Рішення №398 «Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Могильній С.О.»

25. Рішення №399 «Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Буякову О.А.»

26. Рішення №400 «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність гр. Тороп Т.Д.»

27. Рішення №401 «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність гр. Єжовій Н.Д.»

28. Рішення №402 «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність гр. Єжову С.О.»

29. Рішення №403 «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність гр. Мамажоновій З.С.»

30. Рішення №404 «Про внесення змін  до рішення Новопразької селищної ради   № 359   від 19 серпня 2021  року»

31 Рішення №405 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  в оренду  під будівництво та обслуговування артезіанської свердловини»

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь