НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 01.10.2021 13:52
Кількість переглядів: 416

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» у виконкомі Новопразької селищної ради (28042, вулиця Центральна,14 смт Нова Прага, Олександрійського району, Кіровоградської області) 01.10.2021 відбулися громадські слухання з питання обговорення проєкту регуляторного акта – рішення «Про затвердження Правил благоустрою території селища Нова Прага, села Лозуватка, села Григорівка, села Олександро - Пащенкове, села Пантазіївка, села Веселка, села Троянка, села Шарівка, селища Квітневе, селища Гайове, села Світлопіль» та відповідного аналізу регуляторного впливу, оцінки стану суспільних відносин на врегулювання якого спрямована дія акта.

Ці правила установлюють:

1. Вимоги щодо благоустрою території селища Нова Прага, села Лозуватка, села Григорівка, села Олександро-Пащенкове, села Пантазіївка, села Веселка, села Троянка, села Шарівка, селища Квітневе, селища Гайове, села Світлопіль;

2. Порядок здійснення благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою;

3. Вимоги до впорядкування територій підприємств, установ, організацій у сфері благоустрою населених пунктів;

4. Вимоги до утримання зелених насаджень на об’єктах благоустрою - територіях загального користування;

5. Вимоги до утримання будівель і споруд інженерного захисту територій

6. Вимоги до санітарного очищення території;

7. Розміри меж прилеглої до підприємств, установ та організацій територій у числовому значенні;

8. Порядок розміщення малих архітектурних форм;

9. Порядок здійснення самоврядного контролю у сфері благоустрою населених пунктів;

10. Вимоги до здійснення благоустрою та утримання прибудинкової території;

11. Межі  утримання прилеглих територій підприємств, установ, організацій;

12. Фінансування заходів із благоустрою здійснюється відповідно до статті 36 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;

13. Участь громадян у фінансуванні заходів із благоустрою селища Нова Прага, села Лозуватка, села Григорівка, села Олександро-Пащенкове, села Пантазіївка, села Веселка, села Троянка, села Шарівка, селища Квітневе, селища Гайове, села Світлопіль здійснюється відповідно до статті 37 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;

14. Громадяни та юридичні особи є відповідальними за порушення цих правил благоустрою згідно з вимогами законодавства України.

У вищезазначеному заході брали участь суб’єкти господарювання, представники депутатського корпусу, органи місцевого самоврядування.

Визнати таким, що втратило чинність рішення Новопразької селищної ради від 11.03.2011 року № 51.

Проєкт регуляторного акта розроблено у відповідності до вимог Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Закону України "Про благоустрій населених пунктів", наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства України від 27.11.2017 № 310 «Про затвердження Типових правила благоустрою території населених пунктів».

Проєкт було внесені до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік рішенням Новопразької селищної ради від 24 червня 2021 року № 275, яке розміщене на офіціному сайті громади в рубриці «Регуляторна політика» підрубрика «План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів».

Також проєкт було оприлюднено відповідно до статті 12, статті 13, та статті 14 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з 27 вересня 2021 року на офіційному веб сайті Новопразької громади в розділі «Регуляторна політика», підрозділ «Проєкти регуляторних актів та відвовідні аналізи регуляторних впливів», про це було розміщене повідомлення в газеті «Сільський вісник» від 24. 09. 2021 року № 38 та на сайті громади в оголошеннях.

Всі зауваження та пропозиції будуть приймаютися від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань в письмовому вигляді протягом 1 (одного) місяця з дати оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізів регуляторних впливів за адресою: 28042, Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, смт Нова Прага, вул. Центральна, буд. 14, e-mail: novapragarada@ukr.net , та за телефонами: 0523561137; 0986799500.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь