НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Гідна нагорода: школярка з Нової Праги отримає президентську стипендію

Дата: 01.10.2021 07:03
Кількість переглядів: 1252

Фото без опису

 

Ангеліна Бугайова у п'ятому класі здобула досягнення, про яке інші школярі можуть лише мріяти у будь-якому віці. Учениця Новопразького НВК отримала стипендію Президента України.

 

Про нагороду учениці розповів голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга. Окрім Ангеліни, стипендію призначили також студентці, трьом спортсменам та їхнім тренерам з Кропивницького. Отож Ангеліна єдина представляє Олександрійщину серед когорти найсильніших школярів минулого навчального року.

 

Варто зазначити, що стипендію Президента України отримують школярі, котрі не лише наполегливо вчаться, але й активно беруть участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах і перемагають. Саме так Ангеліна Бугайова і здобула президентську стипендію — за перемогу у XI Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

 

Нагадаємо, що задля перемоги у міжнародному конкурсі дівчині довелося здолати чотири етапи та проявити неабияку старанність, креативність і талант. А у фіналі конкурсу ще й написати сценарій за мотивами поезії Тараса Григоровича Шевченка «Садок вишневий коло хати». Ангеліні все вдалося, тож сьогодні вона має право на нагороду від Президента України.

 

Вітаємо Ангеліну Бугайову, її вчителів та батьків із заслуженою нагородою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь