НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови громади зі Всеукраїнським днем бібліотек

Дата: 30.09.2021 13:18
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

 

Шановні бібліотекарі Новопразької громади!

 

Щиро вітаю вас із професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

 

Приємно, що бібліотеки у Новопразькій громаді - це не просто книгозбірники, припорошені пилом, а центри мудрості, творчості та знань. Я впевнений, що наші бібліотекарі - найкращі. Адже вони уміють не лише зацікавити читачів тією чи іншою книжкою, але й допомагають розвиватися, навчатися, прищеплюють любов до знань та ведуть у чарівний світ казки, детективу, фантастики та наукових досліджень.

 

Дарма дехто вважає бібліотеки пережитками минулого, які легко можна замінити сучасними гаджетами. Книга була і буде джерелом мудрості, натхнення та пізнання. А бібліотекарі - найкращі провідники до неосяжної кількості світів, зібраних на сторінках книг.

 

Тож сьогодні маємо чудову нагоду подякувати бібліотекарям, котрі допомагають нам пізнавати світ. Дякую вам і бажаю міцного здоров’я, вдячних читачів та професійного розвитку. Зі святом!

 

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь