НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень XVІІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 27.09.2021 12:45
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

1. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

2. Проєкт рішення «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

3. Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів»

4. Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби із земель не наданих у власність або постійне  користування в межах селища Нова Прага»

5. Проєкт рішення  «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі в оренду для городництва із земель запасу комунальної власності за межами населеного пункту»

6. Проєкт рішення «Про розгляд заяв щодо  надання земельних ділянок в оренду для городництва»

7. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику АТО/ООС»

8. Проєкт рішення «Про  передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд громадянам»

9. Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд Дудник Л.О.»

10. Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства Дудник Л.О.»

11. Проєкт рішення Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства Іващенко О.В.»

12. Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства Бричці Ю.І.»

13. Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних  ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та  ведення індивідуального садівництва Крячко О.Б.»

14. Проєкт рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства  Поденежному В.Б.»

15. Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства громадянам»

16. Проєкт рішення «Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Соломенко О.В.»

17. Проєкт рішення «Про продовження договорів оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення ПП «Буджак»»

18. Проєкт рішення «Про виділення земельної ділянки в цілях суспільної необхідності»

19. Проєкт рішення «Про реєстрацію права комунальної  власності на земельну ділянку»

20. Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Могильній С.О.»

21. Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Буякову О.А.»

22. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність гр. Тороп Т.Д.»

23. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність гр. Єжовій Н.Д.»

24. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність гр. Єжову С.О.»

25. Проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність гр. Мамажоновій З.С»

26. Проєкт рішення «Про внесення змін  до рішення Новопразької селищної ради   № 359   від 19 серпня 2021  року»

27. Проєкт рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі  в оренду  під будівництво та обслуговування артезіанської свердловини»

28. Проєкт рішення "Про створення ботанічної пам’ятки природи місцевого значення – дерева «Дуб Вартовий»"

29. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік»

30. Проєкт рішення "Про передачу засобів криптографічного захисту інформації «Ключ електронний «Алмаз-1К»» з балансу відділу освіти, молоді та спорту Новопразької селищної ради на баланси закладів загальної середньої та позашкільної освіти"

31. Проєкти рішення Про внесення змін та доповнень до рішенняс селищної ради від 22 грудня 2020 року № 43 «Про затвердження селищної комплексної Програмисоціальної підтримки учасників АТО-ООС, членів їх сімей, сімей загиблиху учасниківАТО-ООС, постраждалих учасників Революції Гідності та вшанування пам’ятіз агиблих на 2021-2025 роки»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь