НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Допомога сім’ям атовців і тарифи: важливі рішення виконавчого комітету

Дата: 24.09.2021 15:07
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Новопразької селищної ради надав фінансову підтримку жителям громади, затвердив тариф на вивезення побутових відходів та визначився з порядком компенсації витрат на паливо для сімей загиблих атовців.

 

У Новопразькій громаді діятиме єдиний тариф на вивезення рідких побутових відходів для житлових будинків, підприємств та установ. За рішенням виконкому тариф на цю послугу, що надає громаді ТОВ “ДХ Олександрія”, складатиме 207,25 гривні за один кубічний метр рідких відходів.

 

Затвердили присутні на засіданні і порядок відшкодування витрат на придбання твердого палива та використання природного газу сім’ям загиблих учасників АТО/ООС, добровольців, постраждалих учасників Революції гідності. Порядок передбачає, що грошову допомогу сім’ям загиблих атовців надають один раз на рік без необхідності повернення за рахунок бюджету Новопразької громади.

 

Члени виконкому з місцевого бюджету надали одноразову матеріальну допомогу жителю Новопразької громади, який є учасником бойових дій у зоні АТО. А також виділили кошти ще одному атовцю на оздоровлення сина та шести жителям громади на лікування.

 

Окремим рішенням затвердили інструкції для працівників органів опіки та піклування, які необхідні їм для оформлення матеріалів про порушення.

 

На своєму черговому засіданні виконавчий комітет Новопразької селищної ради розглянув 9 питань із життя громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь