НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи соціального захисту населення у січні- липні 2021 року

Дата: 07.09.2021 15:32
Кількість переглядів: 228

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (19,0 %), менеджерів та професіоналів (28,2%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (10,9%), кваліфікованих робітників з інструментом (12,1%), фахівців (19,0%), та найпростіші професії (10,8%).

 

Станом на 1 вересня 2021 року на обліку в центрі зайнятості перебувало  1,9 тис. осіб, з яких 69,4 % складали жінки, 28,6 % – молодь віком до 35 років, кожен третій належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 24,4 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні- серпні 2021 року перебувало 5,5 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у серпні  місяці – 0,197 тис. осіб.

Протягом січня- серпня 2021 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1587 осіб, з них 1393 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 315 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 209 осіб.

Станом на початок вересня 2021 року 1,5 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 вересня 2021 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості становила - 174. У середньому на одну вакансію претендувало 11 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці: лікарі-стоматологи, фельдшери ветеринарної медицини, бухгалтери, спеціалісти державної служби (місцевого самоврядування), вихователі дошкільних навчальних закладів, музичні керівники,  слюсарі з обслуговування теплових мереж, соціальні робітники,  продавці продовольчих та непродовольчих товарів,  водії автотранспортних засобів, музичні керівники,  монтери колії та інші.

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь