НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада приєдналася до міжнародної акції з прибирання сміття

Дата: 03.09.2021 19:10
Кількість переглядів: 1466

 

Двічі поспіль небайдужі жителі Нової Праги збиралися у центральному парку селища, щоб зробити його чистим, гарним та комфортним. Тут відбулася волонтерська акція з прибирання сміття.

 

Прибирали двічі (27 серпня та 3 вересня), оскільки парк чималий — займає близько 5 гектарів. Тож впоратися одразу з бур’яном та чагарниками на такій великій території не встигли. Хоча й працювали завзято.

 

 

На заклик долучитися до прибирання центрального парку Нової Праги долучилися першого разу близько трьох десятків жителів селища. Вдруге прийшло менше людей — понад 20. Приєдналися депутати та працівники Новопразької селищної ради, бібліотекарі та працівники закладів культури, освітяни та всі охочі.

 

 

Разом волонтери зробили великий обсяг роботи. Поприбирали сміття, що зібралося по всьому парку: недопалки, бляшанки, пляшки, бите скло. За допомогою мотокіс покосили зарослі трави та бур’яну. Прибрали чагарники та сухі гілки.

 

 

На боротьбу з чагарниками у центральному парку Нової Праги витратили 36 літрів паливно-мастильних матеріалів. “Війну” з бур’янами вели 12 мотокіс.

 

За дві акції вивезли 7 тракторних причепів сміття, гілок та сухої трави (близько 120 метрів кубічних).

 

 

Подію присвятити міжнародній акції Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day”, яка відбудеться 18 вересня за ініціативи Всеукраїнського молодіжного руху “Lets do it Ukraine”. Однак новопражці вирішили не чекати, а зробити центральний парк приємним для прогулянок та відпочинку вже сьогодні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь