НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення XIV сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 19 серпня 2021 року

Дата: 27.08.2021 18:45
Кількість переглядів: 473

 

1. Рішення №328 "Про Порядок формування кадрового резерву виконавчого апарату Новопразької селищної ради"
2. Рішення №329 "Про затвердження передавального акту комісії із припинення (реорганізації) діяльності юридичної особи Новопразька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області"
3. Рішення №330 "Про внесення доповнень до статуту Новопразького навчально-виховного комплексу Новопразька селищної ради олександрійського району Кіровоградської області та затвердження його у новій редакції"
4. Рішення №331 "Про затвердження Положення про "Сектор культури Новопразької селищної ради", затвердження структури та штатного розпису Сектору культури Новопразької селищної ради"
5. Рішення №332 "Про внесення змін до рішення новопразької селищної ради від 22 грудня 2012 року № 53 "Про затвердження штатного розпису Новопразької селищної ради на 2021 рік"
6. Рішення №333 "Про  внесення змін до рішення Новопразької  селищної ради від 22 грудня 2020 року № 52 "Про  затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік"
7. Рішення №334 "Про  внесення змін до рішення новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 53 "Про затвердження штатного розпису Новопразької селищної ради на 2021 рік"
8. Рішення №335 "Про  затвердження звіту про виконання бюджету Новопразької селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року"
 9. Рішення №336 "Про  внесення змін до рішення новопразької селищної ради №63  від 22 грудня 2020 року "Про  затвердження Програми  соціально-економічного розвитку Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік"
 10. Рішення №337 "Про  внесення змін до рішення новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 "Про  бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік"
 11. Рішення №338 "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність"
12. Рішення №339 "Про  права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища"

13. Рішення №340 "Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах сіл та селищ громади"
 14. Рішення №341 "Про  затвердження проекту землеустрою  та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського городництва  Зволінській М.Д."
 15. Рішення №342 "Про затвердження технічної документації та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кісільовій В.В."
 16. Рішення №343 "Про  затвердження технічної документації та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Кохановій М.Й."
17. Рішення №344 "Про  затвердження технічної документації та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Тимченку В.К."
18. Рішення №345 "Про затв передача безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Приходьку В.Г."
19. Рішення №346 "Про проекту землеустрою та передачу  безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Великій К.П."
20. Рішення №347 "Про технічної документації та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Шикалу І.Ю." 
21. Рішення №348 "Про передача безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  Бондаренко С.М."
22. Рішення №349 "Про землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва Печерній Л.В."
23. Рішення №350 "Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського городництва  Сотник М.О."
24. Рішення №351 "Про проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сотнику П.М."
25. Рішення №352 "Про  проект землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянам учаснику АТО/ООС Єршову В.В."
26. Рішення №353 "Про  затвердження проектів землеустрою та передача безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства громадянам"
27. Рішення №354 "Про  розгляд заяви щодо надання земельної ділянки в оренду для городництва"
28. Рішення №355 "Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність учасникам  АТО/ООС"
29. Рішення №356 "Про розгляд заяв про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність"
30. Рішення №357 "Про  подовження строкового платного користування земельною ділянкою ТОВ "Деметра Л""
31. Рішення №358 "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх в оренду фермерському господарству "Південне""
32. Рішення №359 "Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності".

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь