НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Розмаїття талантів: громада яскраво відсвяткувала День Незалежності України

Дата: 25.08.2021 17:37
Кількість переглядів: 1506

Фото без опису

 

Фестиваль талантів, патріотична фотовиставка, розваги для дітей, святковий концерт та ще багато цікавинок чекали на жителів громади у 30-ту річницю Незалежності України. Насичено та яскраво святкувала громада день народження країни.

 

На Співочому полі у центрі Нової Праги на жителів чекала святкова сцена, прикрашена цьогоріч по-особливому. Центральне місце займала квітка, спеціально створена до 30-ї річниці Незалежності країни у кольорах громади.

 

Фото без опису

 

Саме тут відбулися найцікавіші заходи з нагоди свята. Першим із них був фестиваль талантів Новопразької громади. Участь у ньому взяли талановиті артисти з Нової Праги, Гайового, Шарівки, Пантазіївки. Вони заспівали патріотичні пісні про Україну, козацьку долю, рідний край, замилували чутливими музичними творами, змусили посміхатися з кумедних гумористичних мініатюр.

 

Фото без опису

 

Поруч з фестивалем відбувалася виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Новопразької громади. Майстрині дивували відвідувачів витонченими роботами з паперу та бісеру, неймовірними вишитими картинами та рушниками, дивовижними аплікаціями із соломки, килимами, текстильними іграшками.

 

Фото без опису

 

Неподалік розгорнули виставку робіт учасників, що взяли позмагалися у фотоконкурсі до Дня Незалежності України. Він отримав назву “Прикрась життя українською”. У незвичному конкурсі пропонувалося передати за допомогою мистецтва фотографії багатство української мови.

 

Фото без опису

 

По завершенню фестивалю талантів заступник селищного голови Олена Полтавець привітала жителів громади зі святом та нагородила дипломами талановитих артистів, народних майстрів та фотографів.

 

Фото без опису

 

На дітей громади у свято чекала цікава розважальна програма. Різноманітні ігри, конкурси та вікторини неабияк сподобалися малечі. А призи, сувеніри та солодке морозиво додали святкового настрою. Окрім того, для дітей працював фейс-арт. Тож малеча активно прикрашала себе барвистими малюнками.

Фото без опису

 

На локаціях свята облаштували фотозони. Дітям і дорослим пропонували взяти участь у майстер-класі. І виготовити на згадку про 30-ту річницю Незалежності України червоно-жовто-зелену квітку громади у формі брошки чи магніту.

 

Фото без опису

 

Увечері на Співочому полі лунав святковий концерт. З ювілеєм країни жителів привітав голова Новопразької громади Богдан Куруп. Святковий настрій створювали найкращі колективи та виконавці громади.

 

Фото без опису

 

А хедлайнером концерту став відомий олександрійський танцювальний колектив “Авантюрин”, який показав новопражцям свої найяскравіші номери. Завершили свято виступ народного аматорського хору “Хлібодар” та вітальне відео Новопразької громади, створене з нагоди 30-річчя Незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь