НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Свято на велосипедах: у громаді відзначили День Державного Прапора

Дата: 23.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

 

День Державного Прапора України у Новопразькій громаді за доброю традицією відсвяткували на велосипедах. Зранку 23 серпня у Новій Празі відбулася святкова велоподія “КотиКоло”.

 

Розпочалася велоподія на Співочому полі, де зібралися близько двох десятків шанувальників велосипедних перегонів різного віку. Ведучі коротко нагадали присутнім історію свята. А потім учасники свята із синьо-жовтими прапорами рушили велопарадом вулицями селища.

 

Фото без опису

 

Зупинилися велосипедисти біля Новопразького НВО. Тут відбулася урочиста частина святкувань. Голова громади привітав велолюбителів та усіх жителів громади зі святом. А потім на подвір’ї школи під звуки гімну України замайорів винуватець свята — Державний Прапор.

 

Фото без опису

 

Продовжилося святкування на Співочому полі, куди велосипедисти повернулися на спортивно-розважальну програму. Тут діти та дорослі взяли участь у різноманітних конкурсах за участі двоколісного товариша. У програмі змагань було чотири естафети. В кожній визначали три призові місця. Тож велолюбителі мали вдосталь часу та можливостей показати своє мистецтво управління велосипедом. Усі переможці змагань отримали призи.

 

Фото без опису

 

Під час свята нагородили також наймолодшого та найстаршого учасників велопараду і вручили подарунок за найкраще оформлення транспорту. Найстаршому учаснику велоподії виповнилося 59 років, а наймолодшим був велолюбитель 9 років. І дорослі, і малі поціновувачі велосипедів отримали чимало задоволення від свята та яскраві фото на згадку.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь