НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада отримала кошти на житло для переселенців

Дата: 06.08.2021 14:35
Кількість переглядів: 1070

Фото без опису

 

Новопразький бюджет поповнився коштами з обласного бюджету на житло для переселенців зі східних регіонів України. На позачерговій сесії Новопразької селищної ради 5 серпня депутати ухвалили рішення, необхідні для використання цих коштів. Окрім того, виділили гроші на ноутбуки для школярів.

 

На сесії депутати підтримали проєкт рішення щодо змін у бюджеті Новопразької громади на 2021 рік та програми її соціально-економічного розвитку. Таким чином, селищний бюджет громади прийняв субвенцію від обласного на потреби переміщених осіб.

 

Субвенція складає понад 700 тисяч гривень. Вона призначена для компенсації за житло для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність України, брали участь в антитерористичній операції та визнані особами з інвалідністю III групи внаслідок війни.

 

Фото без опису

 

Також депутати передбачили кошти у селищному бюджеті для того, щоб забезпечити якісну освіту школярам громади за програмою “Нова українська школа». А саме вирішили передати 6020 гривень до обласного бюджету для співфінансування витрат на придбання трьох ноутбуків. Їх отримають школярі Пантазіївської філії Новопразького навчально-виховного комплексу.

 

На позачерговій сесії розглянули два проєкти рішень які потребували нагальної уваги Новопразької селищної ради.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь