НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

На варті безпеки: поліцейські офіцери прозвітували про свою роботу

Дата: 05.08.2021 15:26
Кількість переглядів: 990

Фото без опису

 

Понад 250 матеріалів за перше півріччя 2021 року знаходилося на розгляді поліцейських офіцерів Новопразької громади. Правоохоронці встигали не лише шукати зниклих безвісти та злодіїв, але й приділяли чималу увагу кримінальним правопорушенням та профілактиці злочинів. Про свою роботу офіцери прозвітували перед громадою у середу, 4 серпня.

 

Фото без опису

 

Поліцейські офіцери Новопразької громади Ярослав Руденко та Сергій Колісникович за перші пів року затримали двох правопорушників, а також розшукали чотирьох зниклих безвісти та тих, хто переховується від слідства й суду.

 

За результатами діяльності новопразьких правоохоронців інформацію про 4 кримінальні правопорушення внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Серед злочинів були крадіжки, незаконне вирубування дерев, дорожньо-транспортна пригода.  Чотири злочини офіцери розкрили самотужки та за допомогою колег з Національної поліції України.

 

Фото без опису

 

Разом з тим велику увагу офіцери громади приділяють профілактиці правопорушень, аби вчасно запобігти злочинам на території Новопразької громади. Профілактичні заходи протягом першої половини 2021 року правоохоронці проводили серед дітей та дорослих:

  1. Здійснили 61 перевірку жителів громади, що вчиняють домашнє насильство. За результатами цих перевірок склали 11 протоколів щодо насилля в сім’ї, двох кривдників взяли на облік, троє осіб отримали заборонні приписи.
  2. Відвідали 183 рази сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах задля профілактики порушень прав дітей.
  3. Провели 20 профілактичних та роз’яснювальних бесід з учнями шкіл та дитсадків.
  4. Запобігали порушенням громадської безпеки: недотриманню правил карантину, дрібному хуліганству, палінню та вживанню алкоголю у заборонених місцях тощо.
  5. Слідкували за дотриманням у громаді правил дорожнього руху.
  6. Здійснили 57 перевірок власників зброї.

Окрім того, правоохоронці постійно тримають зв’язок із жителями Новопразької громади у рамках безпекового проєкту “Чужий на селі”. Адже люди мають довіряти своїм офіцерам громади та знати, що завжди можуть звернутися до них за допомогою.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь