НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька амбулаторія поповнилася новим сімейним лікарем

Дата: 02.08.2021 17:17
Кількість переглядів: 1517

Фото без опису

 

Молода, привітна та сповнена бажання допомагати людям. Саме такого лікаря пощастило отримати Новопразькій громаді. Другого серпня до колективу Новопразької амбулаторії загальної практики – сімейної медицини приєдналася новий сімейний лікар — Яна Андріївна Чорноус.

  

Яна Андріївна родом з Олександрії. У місті вона навчалася в Олександрійському медичному училищі. Потім вирішила поглибити свої знання з медицини та вступила до університету. Вищу освіту лікар здобула у Вінницькому національному медичному університеті.

 

Після здобуття освіти Яна Андріївна повернулася до Олександрії набувати практичного досвіду в інтернатурі. Лікар завершила інтернатуру на базі медичного закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги”.

 

Коли Яні Андріївні запропонували посаду сімейного лікаря у Новопразькій громаді, вона одразу погодилася, бо завжди хотіла допомагати людям. І хоча лікар поки не знає Новопразької громади та її жителів, але прагне познайомитися. За її словами, головне у роботі лікаря - почути кожного пацієнта і докласти усіх зусиль для його одужання.

 

Познайомитися з привітною лікаркою та підписати з нею декларацію жителі громади мають нагоду безпосередньо у Новопразькій амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Також можна зателефонувати у робочий час на номер лікаря: 063 123 93 59.

 

Обирайте сімейного лікаря та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь