НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька амбулаторія поповнилася новим сімейним лікарем

Дата: 02.08.2021 17:17
Кількість переглядів: 1386

 

Молода, привітна та сповнена бажання допомагати людям. Саме такого лікаря пощастило отримати Новопразькій громаді. Другого серпня до колективу Новопразької амбулаторії загальної практики – сімейної медицини приєдналася новий сімейний лікар — Яна Андріївна Чорноус.

  

Яна Андріївна родом з Олександрії. У місті вона навчалася в Олександрійському медичному училищі. Потім вирішила поглибити свої знання з медицини та вступила до університету. Вищу освіту лікар здобула у Вінницькому національному медичному університеті.

 

Після здобуття освіти Яна Андріївна повернулася до Олександрії набувати практичного досвіду в інтернатурі. Лікар завершила інтернатуру на базі медичного закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги”.

 

Коли Яні Андріївні запропонували посаду сімейного лікаря у Новопразькій громаді, вона одразу погодилася, бо завжди хотіла допомагати людям. І хоча лікар поки не знає Новопразької громади та її жителів, але прагне познайомитися. За її словами, головне у роботі лікаря - почути кожного пацієнта і докласти усіх зусиль для його одужання.

 

Познайомитися з привітною лікаркою та підписати з нею декларацію жителі громади мають нагоду безпосередньо у Новопразькій амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Також можна зателефонувати у робочий час на номер лікаря: 063 123 93 59.

 

Обирайте сімейного лікаря та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь