НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проблемні питання громади - на контролі обласної влади

Дата: 23.07.2021 15:44
Кількість переглядів: 1454

Фото без опису

 

У п’ятницю, 23 липня, Новопразьку громаду відвідала голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна.

 

Разом з керівництвом громади та Олександрійського району очільниця обласної адміністрації побувала з ознайомчим візитом у Новопразькому НВО. Нагадаємо, що цей заклад увійшов до переліку президентської програми “Велике будівництво”, а реконструкція закладу здійснюється за кошти державного бюджету та співфінансування Новопразької громади.

 

Фото без опису

 

Під час візиту голови Кіровоградської ОДА керівництво громади порушило три найгостріші проблеми, які турбують жителів сьогодні.

 

Одне з них - очищення річки Бешки. Побувавши на водоймі, очільниця ОДА мала нагоду на власні очі пересвідчитися, у якому захаращеному стані перебуває річка. Однак розроблення проектно-кошторисної документації на очищення Бешки, яким займається Департамент капітального будівництва та інвестиційної діяльності Кіровоградської ОДА, чомусь так і не розпочалося. Хоча раніше з обласного бюджету на це завдання виділили 600 тисяч гривень.

 

Оглянули під час візиту та аварійний міст через Бешку, балансоутримувачем якого є Служба автомобільних доріг Кіровоградської області. Він знаходиться на територіальній державній дорозі Т1205, а стан його погіршується з кожним роком. Голова обласної адміністрації зазначила, що міст необхідно ремонтувати терміново.

 

Фото без опису

 

Керівництво громади звернуло увагу обласної влади й на необхідність капітального ремонту дороги у селі Шарівка. Дорога по вулиці Пушкіна належить до територіальної державної траси Т1218, тож потурбуватися про неї варто Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області.

 

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна пообіцяла уважно вивчити ситуацію по кожному з об’єктів та посприяти розв'язанню проблемних питань Новопразької громади найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь