НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення ХІІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 16 липня 2021 року

Дата: 21.07.2021 15:14
Кількість переглядів: 527

1. Рішення №306 «Про організаційно-правові заходи, пов’язані з забезпеченням конкурентних засад в сфері надання послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів з населених пунктів Новопразької селищної територіальної громади»

2. Рішення №307 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в смт Нова Прага, селі Шарівка, селі Пантазіївка, селі Світлопіль, селищі Гайове, селищі Квітневе Новопразької селищної територіальної громади»

3. Рішення №308 «Про організаційно-правові заходи, пов’язані з забезпеченням конкурентних засад в сфері надання послуг зі збирання та вивезення рідких побутових відходів з населених пунктів Новопразької селищної територіальної громади»

4. Рішення №309 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів в смт Нова Прага, селі Шарівка, селищі Гайове, селищі Квітневе Новопразької селищної територіальної громади»

5. Рішення №310 «Про намір передачі майна в оренду»

6. Рішення №311 «Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради № 63 від 22 грудня 2020року «Про затвердження Програми  соціального – економічного розвитку  Новопразької селищної  територіальної громади на 2021рік»»

7. Рішення №312 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік»»

8. Рішення №313 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

9. Рішення №314 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

10. Рішення №315 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага»

11. Рішення №316 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Максимчуку Ю.О.»

12. Рішення №317 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Краснокутському А.Г.»

13. Рішення №318 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок ведення особистого селянського господарства Щербаку Ю.В.»

14. Рішення №319 «Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства громадянам»

15. Рішення №320 «Про розгляд заяв про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

16. Рішення №321 «Про виділення земельної ділянки в цілях суспільної необхідності»

17. Рішення №322 «Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту земель водного фонду  для  рибогосподарських потреб»

18. Рішення №323 «Про проведення земельних торгів в формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки»

19. Рішення №324 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель»

20. Рішення №325 «Про  звернення депутатів Новопразької селищної ради до Президента України щодо сприяння вирішення питання припинення кримінального переслідування військовослужбовців, добровольців АТО/ООС»

 

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь