НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи соціального захисту населення у січні- червні 2021 року

Дата: 21.07.2021 13:44
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (25,2%), менеджерів та професіоналів (23,5%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (15,7%), кваліфікованих робітників з інструментом (13,0%), фахівців (10,4%), та найпростіші професії (12,2%).

 

Станом на 1 липня 2021 року на обліку в центрі зайнятості перебувало  2,2 тис. осіб, з яких 68,7 % складали жінки, 30,4 % – молодь віком до 35 років, кожен четвертий належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 25,2 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні- червні 2021 року перебувало 5,1 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у червні  місяці – 0,260 тис. осіб.

Протягом січня- червня 2021 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1342 осіб, з них 1163 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 259 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 153 особи.

Станом на початок липня 2021 року 1,7 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 липня 2021 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості становила - 115. У середньому на одну вакансію претендувало 19 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці: лікарі-фізіотерапевти, лікарі-педіатри, лікарі-стоматологи, головні бухгалтери, бухгалтери,  майстри виробничого навчання, електрозварники ручного зварювання, продавці продовольчих та непродовольчих товарів,  водії автотранспортних засобів, трактористи, вантажники,  та інші.

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь